ANA SAYFA    ÜRÜNLER    FİYATLARIMIZ    UYGULAMALAR    ÜCRETSİZ DANIŞMA    REFERANSLAR    İLETİŞİM   

WABIEMUR AKRİLİK KAPLAMA
ÇİZGİ DOKULU – 3000
TANE DOKULU – 3100

TANIM: Su bazlı yoğun elyaf takviyeli, akrilik bağlayıcı esaslı iç ve dış yüzeyler için son kat kaplamadır.

KULLANIM ALANLARI: EPS, taş yünü, polistren gibi ısı yalıtım sistemlerinde, ince veya düzgün kaba sıvılar, beton, gaz beton gibi sistemler üzerine veya eski boyalı yüzeyler üzerine uygulanabilir.

ÖZELLİKLERİ: Akrilik bağlayıcı esaslıdır. Yapısındaki yoğun elyaf takviyesi sayesinde çatlama yapmaz, kabarmaz, dökülmez. Su buharı geçirgenliği mükemmeldir aynı zamanda yüksek su itici özelliği de bulunmaktadır. Yüzeye yapışma gücü ( aderans ) çok yüksektir. Su itici özelliği sayesinde kendi kendini temizleme özelliğine sahiptir. Altındaki yüzeyde bulunan tüm hataları kapatabilir. Kullanıma hazır olduğundan uygulaması kolaydır. İstenilen renkte renklendirilerek kullanıcıya sunulmaktadır. Arzı edilirse daha sonradan WABIESILAN SİLİKONLU DIŞ CEPHE BOYASI ile renk değiştirilebilir.

TEKNİK ÖZELLİKLER
Partikül büyüklüğü                               : ( 3000 – 3100 ) 2.0mm – 3mm
Renk                                                      : İstenilen renklerde üretilmektedir.
Parlaklık                                                : Mat
Yoğunluk                                                : Mikron boyutuna göre değişmektedir.
Viskozite                                                : Yoğun akışkan.
pH                                                           : 8 – 9
Su buharı difüzyon direnç faktörü        : µ < 10
Su absorbsiyon katsayısı                      : w < 0,5/kg plastik kovalarda.

ASTARLAMA: Uygulama yapılacak yüzeylerin WABIEMUR AKRİLİK ASTAR ( 3001 ) ile astarlanması gerekmektedir. Wabiemur Akrilik Kaplama uygulaması için en az 12 saat beklenmesi gerekmektedir. Zemine uygulanacak astar, kaplamanın rengine uygun olduğundan oluşabilecek tüm hataları gizleyerek son kat kaplamanın dekoratif özelliğini arttırır. Uygulanan astarın sarfiyatı alt zemine bağlı olarak yaklaşık 100 – 150 gr/m2 ‘dir.

UYGULAMA: Uygulama yapılacak yüzeyler, kuru, kendini taşıyabilen durumda olmalı ince tozdan, her türlü kirden mutlaka arındırılmış olmalıdır. Kullanıma hazır olduğunda 25 kg tane ve çizgi dokulu kaplama ambalajına gerekli görülürse en fazla 1 su bardağı temiz su ilave edilerek düşük devirli bir karıştırıcı ile karıştırıldıktan sonra uygun mala ile zemine uygulayın ve partikül boyutuna kadar fazlalığı alın. Tane doku görünümü elde etmek için dikey veya yatay konumda dairesel hareketler yapmak gereklidir. Çizgi doku görünümü için ise malayı dikey veya yatay konumda düz hareket ettiriniz. Kurumaya başlamış veya kurumuş malzeme üzerine su ilave ederek kesinlikle kullanılamaz. Aksi taktirde renk ve desen farklılıkları oluşabilir. Uygulandığında ek yerlerinin oluşmaması için yeteri kadar insan çalıştırılması gerekmektedir. Geniş yüzeylerde renk farkının oluşmamsı için aynı şarj numarasını kullanınız veya iki şarjı karıştırınız. Uygulamayı ve yüzeyi kurumaya bırakmayı +5 – 300C hava sıcaklığı aralıklarında yapınız. Direk güneş ışığı alan veya bol esintili yerlerde uygulama yapmaktan kaçınınız. İş bitimine araç ve gereçlerinizi bol su ile yıkayınız.

İNCELTME: Kullanıma hazırdır. Gerekirse en fazla 1 su bardağı temiz su ilave edilebilir.

KURUMA SÜRESİ: Hava şartlarına göre değişmekle beraber ortalama; İlk kuruma 3 saat, Son kuruma 24 saat.

DEPOLAMA: Serin ve kuru bir ortamda 12 ay depolanabilir. Orijinal ambalajında saklayınız.

 
  Copyright 2006 - 2007 efesyapi.com.tr